Sekite mus :

HJC RPHA 12 šalmas, išbandytas ir patvirtintas Morgane, Motoblouz kliento


Motoblouz kliento Morgane'o HJC RPHA 12 šalmo išbandymas.

HJC tęsia savo pagreitį: hJC RPHA 12 šalmas naudoja geriausias RPHA 11 galimybes ir integruoja kai kuriuos patobulinimus, kad būtų užtikrintas vis labiau optimizuotas našumas. Gavau šitą naują hJC šalmas kaip tik laikas dalyvauti 2024 m. enduro. Pirmas 160 km važiavimas per Côte d'Opale su gana kaprizingu oru, kurio metu pastebėjau keletą šio naujo aukščiausios klasės sporto integralo pokyčių.

Kalbant apie saugumą: kažkas naujo

XS dydžiui 1350g

Pirmoji nauja funkcija, privaloma šiam šalmui, yra sertifikavimas pagal standartą ECE 2206, iki šiol reikliausias reglamentas.

Jame yra PIM EVO apvalkalas su naujomis sutvirtinančiomis medžiagomis, pagamintomis iš anglies, aramido ir natūralaus pluošto. Šios medžiagos pagerina atsparumą smūgiams... Būkite atsargūs, kad " atmušk galvą » kaip sakoma ch'nord.

Dėl šios naujos funkcijos, palyginti su ankstesne versija, matome keletą papildomų gramų. THE hJC RPHA 12 šalmas beje, jis išlieka puikiai subalansuotas ir lengvumo jausmas.

Estetika: yra kažkas kiekvienam skoniui ir spalvoms

Siekiant įtikti daugeliui motociklininkų, šis HJC šalmas yra įvairių grafinių. Visų pirma, 4 pradiniuose variantuose: Ottin, Lawin, Spasso ir Enoth. Mūsų champion Quartararo gerbėjams taip pat yra KVARTARARO REPLIKA. Taip pat yra tokių iš „Marvel“ visatos, taip pat naujas bendradarbiavimas su „Netflix“ ir ausinėmis Kalmarų žaidimas

Aerodinamika: tiesiog YPATINGA!

Vėjo tunelyje buvo tiriama šalmo forma

Išbandęs jį gūsiuose iki +80km/h ir važiuojant dideliu greičiu, galiu patikinti, kad vienas didžiausių šio šalmo privalumų yra jo aerodinamika. Tai rodo nepaprastą stabilumą! Spoileris yra didesnis nei ankstesnėje versijoje.

Nebėra kaklo skausmo, sportinio vairavimo metu nejaučiu pasipriešinimo. Šalmo forma buvo ištirta vėjo tunelyje, kad būtų užtikrintas aukštas aerodinaminis veikimas.

Matomumas: tobulas

Naujas šio skydelis hJC RPHA 12 šalmas yra daug didesnis nei ankstesnės kartos. Manau, kad tai puikus skydelis važiuojant keliu ir bėgiais, nes jis siūlo platų žiūrėjimo kampą. Net ir įkišus galvą į vairą, važiuodamas sportiniu dviračiu, nematau tokio diskomforto, kuris nukirstas kaktos lygyje, kuris jau buvo patirtas ant kitų šalmų.

Tačiau nauju skydelio mechanizmu iš pradžių nėra lengva naudotis su pirštinėmis. Tiesą sakant, reikia laiko prisitaikyti. Šalmas turi bespalvį 2D ekraną, jo aukštos kokybės Pinlock nuo rasojimo plėvelę ir antrą tamsaus dūmų atspalvio ekraną, užtikrinantį maksimalų komfortą priklausomai nuo oro sąlygų.

Vėdinimas: gerai kvėpuojame

Viena iš puikių naujų funkcijų hJC RPHA 12 šalmas yra vėdinimo sistema. Labai efektyvus ir malonus valdyti. Jo priekinė oro įsiurbimo anga buvo padidinta, palyginti su RPHA 11, kad būtų užtikrintas maksimalus rasojimo pašalinimas. Dėl šoninių ventiliacijų oro srautas efektyviai pašalinamas, todėl sumažėja vėjo triukšmas. 

Garso izoliacija: nedidelis trūkumas

Nepaisant šalmo pakeitimų, garso izoliaciją dar reikia patobulinti. Dar primenu, kad tai nėra šio ausinių asortimento prioritetas. Asmeniškai trumpoms kelionėms man tai nekelia problemų. Tačiau ilgoms kelionėms geriau naudoti ausų kištukus, jei esate jautrūs triukšmui.

Komfortas: HJC RPHA 12 šalmas yra geriausias!

Dvigubos D kilpos sistema ir avarinis rinkinys

Jo vidinis pamušalas pagamintas iš pažangaus antibakterinio audinio, kuris sugeria drėgmę ir greitai džiūsta. Labai sveikintinas turtas šią vasarą karštyje. Jis yra visiškai nuimamas ir plaunamas, kad būtų lengva prižiūrėti. Akinių nešiotojams grioveliai leidžia juos įkišti, o nauja vėdinimo sistema pašalina akinių rasojimą.

HJC RPHA 12 šalmas pagaliau aprūpintas smakro dirželiu su dvigubos D sagties sistema, saugiausia iš visų šalmo užraktų sistemų ir vieninteliu, kuris leidžiamas trasoje. Avarinio rinkinio pranašumai, jo skruostų pagalvėlės gali būti lengvai nuimamos pagalbos tarnyboms įvykus avarijai.

Žiūrėkite gaminio lapą

Kokybė / apdaila 4.4
Komfortas4.3
Vėdinimas 4.8
Matymo laukas5
Svoris4.2

Mano nuomonė: labai universalus motociklininko šalmas, kuris ribojasi su tobulumu!

HJC RPHA 12 šalmas neabejotinai yra vienas geriausių sportinių visą veidą dengiančių šalmų, kuriuos galite įsigyti 2024 m., nes jį galite naudoti kasdien ir trasoje. 
4.6

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Morgane Verlet

Dviratininkas jau 6 metus, bet nuo mažens tuo aistringai mėgaujuosi. Važiavimas motociklu man yra hobis, kurį daugiausia treniruoju kelyje, taip pat trasose ir reljefoje. Esu priklausomas nuo greičio ir kitų pojūčių, kuriuos suteikia važinėjimas motociklu, bet ir nuo nuostabių Opalo pakrantės kraštovaizdžių, kur važinėjau su savo 2005 m. YZF R6.

Be komentarų

Pridėkite savo