Sekite mus :

Dexter Artemis juodas šalmas, išbandytas ir patvirtintas Gaëlle, Motoblouz kliento


Motoblouz sukurtas prekės ženklas Dexter siūlo naują modulinis šalmas, THE šalmas Dexter Artemidė pagamintas iš anglies pluošto. Būdamas blaivus, stilingas ir gana gerai apgalvotas praktiškumo požiūriu, aš leidžiu nuotykius su šiuo nauju šalmu.

Dexter Artemis šalmas: atradimas

Man tai pirmas. Iš tiesų, aš niekada neturėjau modulinio šalmo ir man labai įdomu ir nekantrauju, kad galėčiau tai išbandyti Dexter Artemis šalmas visi plakiruoti anglimi. Ištraukiu iš dėžutės ir iškart pastebiu lengvumą. Iš tiesų, sveriantis 1 483 g (patikrintas M dydžiui), jis atrodo kaip vienas lengviausių šalmų rinkoje (anglies pranašumas).

Tai gana blaivus estetiškas ir tuo pat metu elegantiškas. Anglis suteikia puikią išvaizdą, o mažas raudonas „X“ ant kaktos primena Harį Poterį, aš pasiruošęs susidurti su visais pavojais!

Universalumas ir pritaikomumas

THE Dexter Artemis šalmas išsiskiria savo universalumu. Greito bespalvio, be įrankių ekrano išmontavimo sistema leidžia lengvai sumontuoti pateiktą Pinlock, taip išvengiant rasojimo šaltu ir drėgnu oru. Be to, jo visiškai nuimamas ir šaltai plaunamas vidus užtikrina nepriekaištingą higieną ir išlaiko ją šviežią ir švarią po kiekvienos didelės išvykos. Kiti nuimami elementai: nosies kaukė ir seilinukas nuo sūkių; maži priedai, apsaugantys nuo blogo oro ir išorinių veiksnių, išlaikant komforto jausmą.

Atminkite, kad šalmas yra pasirengęs priimti „Bluetooth“ ryšio sistemą: Dexter d1 solo taip pat galima DUO.

Abiejose skruostų pagalvėlių pusėse pastebiu du mažus piešinius, vaizduojančius akinius: tai erdvės, palengvinančios akinių rankenų praėjimą. Gerai pagalvota!

Vietos, palengvinančios akinių rankų praėjimą

Balne

Aš naudojuosi švelniu ir vėsiu oru, kad išbandyčiau šį naują dexter šalmas. Jis lengvai slysta ir yra gana patogus, turiu pripažinti, su savo minkštomis mažomis putomis. Tada aš pakeliu smakro apsaugą nykščiu valdydamas šalmo priekyje esančią atidarymo sistemą (puikiai atsidaro iki 90 laipsnių). Užrakinu šalmo smakro dirželį naudodama mikrometrinę metalinę sagtį (tai paprasta ir tiksli uždarymo ir reguliavimo sistema naudojant dantytą ąselę, kaip ant slidinėjimo batų), nulenkiu smakro apsaugą ir štai važiuoju rodsteriu. mažas kaimo pasivaikščiojimas.

mikrometrinė sagtis: Dexter Artemis šalmo užsegimo sistema
Metalinė mikrometrinė sagtis

Jis yra šalmas ausis!

AIE Aie Aie, po 50 km/h jau jaučiu kaip vėjas veržiasi į šalmą ir didėjant greičiui pradeda jaustis vis labiau nemalonus triukšmas. Nesuprantu, nes šalmas turi priešvėjinį atvartą, kuris turėtų efektyviai sumažinti vėjo ir išorinių elementų triukšmą. Įsibėgėjus 90 km/val., sakau sau, kad ausų kištukai tikrai tampa būtini... Net nedrįstu važiuoti greitkeliu, nes važiuojant 130 km/h tai turi būti nepakeliama. Atvykstu į miestą ir įsitaisau 50 km/val., vertinu sugrįžusią ramybę. Aš be problemų pakeliu smakro apsaugą, net ir su žieminėmis pirštinėmis. Jausmas gana malonus, veidą vėjyje nepaisant šalčio susidaro įspūdis, kad sėdi kabriolete.

Išvėdinkime!

THE šalmas Dexter Artemidė turi 2 uždaromas ventiliacijas: vieną smakro lygyje ir kitą šalmo viršuje. Prisipažįstu, kad suaktyvindamas priekinį, kad užsidaryčiau, turėjau daug sunkumų: jis priešinasi, pirštinė nuslysta. Kita vertus, aukščiau esančiam nėra sunkumų net vairuojant. Fiksuotas oro ištraukiklis taip pat yra šalmo gale.

Šiek tiek jaučiu oro srautą, kai ventiliacijos angos yra atidarytos, bet tai nėra akivaizdu. Kad pamatytum, kada tikrai karšta.

Panoraminis matymas

laukuose išbandytas Dexter Artemis šalmas!

Atidarymas šalmas Dexter Artemidė siūlo labai gerą žiūrėjimo kampą tiek pločio, tiek aukščio atžvilgiu. Bespalvis, nesibraižantis ekranas suteikia aiškų panoraminį kraštovaizdžio vaizdą, o tai labai praktiška lenkiant (taip išvengsite liemens pasukimo norint pamatyti, kas yra aklojoje zonoje).

Teka saulė ir aš nusprendžiu suaktyvinti apsaugos nuo saulės priemonę kairėje šalmo pusėje esančiu mygtuku. Viskas veikia gerai, išskyrus tai, kad išpjova, paliekanti vietos mano mažajai nosytei, man beveik kerta akis. Iš tiesų, šis yra mano regėjimo lauke, jis nepakankamai nusileidžia. Per likusį kelionės laiką pripratau, bet pripažįstu, kad tai nėra labai malonu...

Mygtukas aktyvinti apsaugos nuo saulės priemones

Garantuotas saugumas

THE Dexter Artemis šalmas atitinka patvirtinimo standartą 22.06; tai yra, jam buvo atlikti keli patvarumo, tvirtumo testai ir daug griežtesni reikalavimai nei ankstesnis standartas 22.05. Norėdami sužinoti daugiau, nedvejodami perskaitykite mūsų straipsnį apie ECE 22.06 standartas.

Be to, jis sukurtas su kelių tankių EPS įdėklu, kur polistirenas sugeria įvairaus tankio smūgius, priklausomai nuo saugomų sričių. Saugumą užtikrina ir putų ištraukimo sistema. Nors išorinis apvalkalas paskirsto smūgio bangą, pagrindinį slopinimą užtikrina vidinis putų polistirolo (EPS) apvalkalas. Ši neelastinga medžiaga sugeria smūgius, bet negrįžta į pradinę formą, todėl po smūgio reikia pakeisti šalmą, kad būtų užtikrinta optimali apsauga. Tai šiek tiek techniška, bet svarbu žinoti, į ką ketini galvą!

galva su Dexter Artemis šalmu

Lietus lyja, Dexter ...

Orų prognozės davė man daug lietingų dienų, todėl galėjau išbandyti vandens atsparumą Dexter Artemis šalmas. Tai tikrai patikima apsauga nuo gero, ilgalaikio dušo! Dėl sandarių sandariklių, Pinlock ekrano ir ventiliacijų galėjau mėgautis patogiu važiavimu, nebijant blogo oro. Matomumas išlieka aiškus ir garantuoja saugų bei malonų vairavimą bet kokiomis oro sąlygomis.

Grįžkite į pilną šio Dexter Artemis šalmo bandymą Hauts de France

Žiūrėkite gaminio lapą

Garso izoliacija1
Vėdinimas4
Komfortas5
Svoris5
Kainos ir kokybės santykis4.5
Matymo laukas4.5

Mano nuomonė: estetiką ir universalumą derinanti modulinė!

Su išmaniosiomis funkcijomis, tokiomis kaip nuimamas vidus, apsauginis kremas nuo saulės, nuo sūkių apsaugantis seilinukas ir nosies dangtelis, nuimami, supaprastinti akinių kamštelių praėjimai ir galimybė turėti domofoną, šis Dexter Artemis šalmas sukurtas taip, kad atitiktų mūsų poreikiai... mieste. Per daug triukšmingas nuo 50 km/h, puikiai tinka miesto dviratininkui už daugiau nei priimtiną kainą. Jo anglies išvaizda pasižymi labai gražia estetika ir labai tinkamo svorio savo kategorijai.
4

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Be komentarų

Pridėkite savo