Sekite mus :

Motociklo bagažas: rinkitės lagaminus arba viršutinį dėklą, suderinamą su jūsų motociklu


Jei yra viena sritis, kurioje nėra standartų, tai motociklų bagažas! Tarp viršutinių dėklų, lagaminų, atramų ir suderinamų ar nesuderinamų plokščių aiškiai yra ką pasimesti. Šiame trumpame vadove aptariama problema, kuri padės jums geriau matyti renkantis motociklo bagažą!

Minkšti sėdmaišiai, itin suderinamas motociklo bagažas

Idealiai tinkantys mėgautis kelionių motociklu malonumais, minkšti sėdmaišiai turi daug privalumų, tokių kaip mažas biudžetas arba modulinis tūris. Galime pridurti, kad jie yra universalūs, tai yra, prisitaikys prie visų rinkoje esančių motociklų. Naudodami tvirtinimo diržų ir (arba) įtempimo įtaisų rinkinį, galite juos pritvirtinti visomis įmanomomis galinės sagties konfigūracijomis. Galinė sagtis yra galinė motociklo rėmo dalis, kuri palaiko balną.

Labai praktiška, ypač retesniems ar senesniems motociklams, kuriuos apskritai sunku aprūpinti bagažu. Nuotykių stiliaus takai, kurie dažnai eina bekele, taip pat ras tai, ko ieško, pavyzdžiui, su Kriega asortimentas.

Tarpikliai, užtikrinantys optimalų komfortą ir saugumą

Minkšti sėdmaišiai, labiausiai suderinamas motociklų bagažas rinkoje
Minkštos kelnaitės įgauna juosteles bekelėje

Siekiant maksimalaus važiavimo komforto, kartu su motociklo krepšiais labai rekomenduojama naudoti tarpiklius. Tai metalinių strypų arba vamzdžių konstrukcijos, tvirtinamos abiejose galinės kilpos pusėse. Laikydami jas savo vietoje, tarpinės neleidžia pakraunoms pavojingai priartėti prie galinio rato, kai jos yra apkraunamos. Kai kuriuos maišelius taip pat galima pritvirtinti tiesiai prie jo.

Tarpikliai yra būdingi kiekvienam motociklui. Pasirinkite savo motociklo markę, modelį ir vintažą, kad pamatytumėte, kurie tarpikliai su juo suderinami.

Bendri motociklų dėklai, bet specifinės atramos

Patogesni naudoti ir geriau integruoti į motociklų liniją, lagaminai padaugina privalumus. Tokie gamintojai kaip Givi , Shad , Kappa ar SW-Motech siūlo platų įvairaus stiliaus ir talpos lagaminų asortimentą. Nuo didelio nuotykių ieškotojo iki mažo senovinio rodsterio iki sportinio automobilio – kiekvienas gali keliauti turėdamas tai, ko reikia!

Motociklo lagamino atrama, skirta kiekvienam motociklui

SW-Motech palaikymas motociklų lagaminams, suderinamiems su Moto-Guzzi
Diskretiškas palaikymas, suderinamas su SW-Motech dėklais

Čia taip pat lagaminų atramos yra būdingos kiekvienai markei ir, svarbiausia, kiekvienam motociklui. Todėl turite įsitikinti, kad turite savo krepšių prekės ženklo ir suderinamą su jūsų motociklu.

Reikėtų pažymėti dvi šios taisyklės išimtis:

  • Givi dalijasi savo tvirtinimo sistemomis (Monokey, Monolock ir kt.) su Kappa . Abu prekės ženklai priklauso tai pačiai grupei nuo 1991 m.
  • SW-Motech siūlo pritaikymo rinkinius kitų prekių ženklų ( Givi , Kappa , Hepco & Becker ir kt.) dėklams.

Bet kokiu atveju, Motoblouz , mes palengviname jūsų gyvenimą naudodami dalių parinkiklį: puslapyje „Motociklo laikikliai ir komplektai“ pasirinkite savo prekės ženklą, modelį ir senovinį motociklą. Visa su jūsų motociklu suderinama laikmena bus filtruojama už jus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasirinkti jums tinkantį prekės ženklą filtruose, kad rastumėte suderinamą (-as) laikmeną (-as).

Platina ar ne montuoti viršutinį dėklą ant motociklo?

Viršutinis Givi dėklas su Monokey plokšte, sumontuota ant Honda plento motociklo
Givi viršutinis dėklas, galime pamatyti pasirenkamą pritaikomą plokštę, čia yra aliuminio

Tos pačios priežastys, tos pačios pasekmės viršutiniams dėklams: ant motociklo galėsite pritvirtinti viršutinį dėklą, jei turėsite suderinamus prekės ženklo priedus. Be to, konfigūracija skiriasi nuo vieno prekės ženklo iki kito:

  • Givi ir Kappa Pateikite pasirenkamą plokštę, susietą su kiekvieno motociklo atrama. Jei jūsų motociklas jau turi bagažo lentyną, tai bus tiesiog pasirenkama plokštė. Kitu atveju montavimo rinkinyje taip pat bus papildomas laikiklis, skirtas pritvirtinti prie galinės kilpos.
  • Ispanai Shad suteikia plokštę su viršutiniu dėklu, tačiau ji turi būti pritvirtinta prie „Top Master“ atramos, būdingos kiekvienam motociklui, todėl ją galima įsigyti kaip papildomą.
  • Įmonėje SW-Motech, jums reikės prekės ženklo bagažo lentynos, jei jūsų motociklas jo neturi standartinėje komplektacijoje, taip pat pritaikymo komplekto arba plokštės, priklausomai nuo korpuso.

Jei planuojate savo motociklą aprūpinti viršutine dėže ir krepšiais, yra stelažų, kuriuose gali tilpti abu.

Tvirtinimo sistemos pagal motociklo bagažo markę

Givi ir Kappa

Motociklai su Givi lagaminais ir viršutinėmis dėžėmis

Sistema Givi Monokey: Givi įdiegta sistema, leidžianti vienu rakteliu atidaryti lagaminą arba viršutinį dėklą ir jį nuimti nuo motociklo.

Sistema Givi Monokey Pusė: specialiai sukurtas šoniniams dėklams, su šiam naudojimui pritaikytais tvirtinimo taškais

Givi Monokey Kameros Pusė: Galingesnis lagaminų ir viršutinių dėžių užraktas, specialiai sukurtas bekele važiuojantiems motociklams

Givi Monorack: Bagažo lentynų sistema motociklams, kuriuose jos nėra, paruošta gauti viršutinę dėklo lentelę iš prekės ženklo (dažniausiai Monokey).

Givi Monolock Sistema: Plokštė nedidelio darbinio tūrio motorolerių ir motociklų viršutiniams dėklams

SW-Motech

Trail Ducati DesertX su SW-Motech motociklo bagažu

SW-Motech PRO šoninis palaikymas: Jis būdingas kiekvienam motociklui. Ši 2,5 mm storio plieninė atrama yra itin patvari. Jis tvirtinamas kuo arčiau jūsų motociklo ir turi prekės ženklo QUICK-LOCK užraktą.

Lagamino palaikymas SW-Motech EVO: EVO atramas galima surinkti ir išardyti per kelias sekundes. Jei išvykstate be bagažo, ant motociklo lieka tik keli beveik nematomi tvirtinimo taškai.

SW-Motech slc: Specialiai sukurta senoviniams motociklams, rodsteriams ir lengviems sportiniams automobiliams. Šios SLC šoninės atramos yra pagamintos iš plieno. Jie būdingi kiekvienam motociklui ir neiškreipia jų išvaizdos.

SW-Motech slh palaikymas: Greita sistema, kurią galima įdiegti (ir nuimti) ant jūsų Harley-Davidson sparno statramsčio. Taip pat galite jį derinti su originaliais „Harley-Davidson“ priedais, tokiais kaip „Sissybar“ arba bagažo lentyna.

Shad motociklo bagažas

Shad motociklo bagažas, sistemos suderinamos su jūsų motociklu

Shad 3P Sistema: Diskretiška 3 taškų tvirtinimo sistema, skirta motociklų dėklams pritvirtinti, užtikrinanti gerą integraciją su motociklo dizainu.

Shad 4P Sistema: Motociklams su sunkesniu bagažu ši lagamino atrama turi 4 tvirtinimo taškus.

Top Master viršutinio dėklo palaikymas: Atrama, kuri veikia kaip bagažo lentyna, skirta pritvirtinti plokštę, tiekiamą su Shad viršutiniu dėklu.

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Loic

Motoblouz redaktorius ir bandytojas, esu besąlygiškas kelių su vingiais gerbėjas. Man motociklas yra ne tik pabėgimo, bet ir susisiekimo priemonė.

Be komentarų

Pridėkite savo