Sekite mus :

Airoh Twist 2.0 cross šalmas, išbandytas ir patvirtintas Mathilde, Motoblouz kliento


Aš esu Airoh gerbėjas. Su juo nukeliavau 40 000 kilometrų airoh Commander Carbon šalmas ant mano galvos, ir tai niekada manęs nenuvylė. Man tai tiesiog tobula. Todėl labai teigiama, kad tai išbandžiau airoh Twist 2.0 cross šalmas. Verdiktas? Jis kitoks! Ir būtinai cross .

Cross šalmas visų pirma

Pastaba: mano meilė airoh prekės ženklas pastūmėjo mano pasirinkimą link airoh Twist 2.0 cross šalmas. Kitaip tariant, tris valandas nenagrinėjau gaminio lapo; paprastas vardas Airoh pastūmėjo mano sprendimą. Klaida! Tai priminimas, kad prieš pradedant visada perskaityti produkto lapą. Nes ten atsiranda esminiai elementai ir gali gerokai pakeisti jūsų patirtį 😉

Be ekrano, gera ventiliacija

Premier elementas, į kurį nekreipiau dėmesio, buvo ekranas airoh Twist 2.0 cross šalmas jo neturi. Tai tikras cross šalmas, jį galima įsigyti be permatomo ekrano ar apsaugos nuo saulės. Pasirinkimo nėra, teks investuoti į gerą kaukę (arba važiuoti užmerktomis akimis dėl greičio, saulės, skraidančių gyvūnų).

Šis „be ekrano“ labai apsunkino pirmąsias testavimo dienas, nes aš tiesiog nebuvau aprūpintas. O jei esame įpratę daužytis šlaituose, tai pirmosiomis šio šalmo testavimo dienomis, kurios tikrai buvo orientuotos į „kelią“, tai nebuvo įtraukta į darbotvarkę. Todėl neklysdamas galiu patvirtinti: airoh Twist 2.0 cross šalmas nėra kelio šalmas. Tai cross šalmas, naudojamas važiuojant bekele. Be to, tai, kad jame nėra ekrano, yra apgalvotas pasirinkimas: jis tampa daug lengvesnis (prie to grįšime toliau).

Pastaba: Kažkur skaičiau, kad italų prekės ženklas Airoh iš tikrųjų siūlo dviejų tipų šalmus – visureigių šalmus ir šalmus kelyje. Tik jūs turite pasirinkti tinkamą!

Regėjimo laukas yra aiškiai geras, nes joks ekranas ar akiniai nuo saulės netrukdo matyti. Tačiau tai bus apibrėžta jūsų pasirinkta kauke. Kaip ir šalmą, nepamirškite atidžiai pasirinkti kaukę. Aš pasirinkau shot Iris 2.0 cross kaukė : šių dviejų kaukė + Airoh cross derinys suteikia gerą rezultatą. Patogesnis, net keliui, lengvas, vėdinamas.

Subtilus domofono misija

Todėl dar vienas iššūkis be ekrano: į šalmą neišvengiamai prasiskverbs oras, todėl ryšys su domofonu šiek tiek apsunkinamas... Tiesą sakant, mes, Maksas ir aš, esame įpratę važiuoti su domofonu. Praktiška norint numalšinti nuobodulį ilguose keliuose ir geriau bendrauti važiuojant bekele. Nors mano mikrofonas yra kuo geriau integruotas priekinėje ausinių dalyje, mano mikrofonas linkęs pasiimti visą aplinkinį triukšmą. Bendravimas nėra puikus, bet vėlgi, tai nenuostabu, atsižvelgiant į jo paskirties vietą.

airoh Twist“ šalmo išbandymas bekelės trasose

Pagautas vėjo

Dar viena ekrano trūkumo pasekmė: pavojingas vėjo pasipriešinimas greitkelyje. Šis šalmas ribotai naudojamas bekelėje, mažuose užmiesčio keliuose ar miesto centre. Tai nėra šalmas, skirtas važiuoti valandų valandas ar visu greičiu užmiestyje.

Airoh kokybė

Nors šios detalės keičia mano patirtį, ypač kalbant apie vadą, aš manau, kad tai airoh Twist 2.0 cross šalmas yra gana gerai suprojektuotas ir tikrai gerai atrodo.

Itin lengvas šalmas

Cross šalmas įpareigoja, jis itin lengvas. Prekės lape skelbiama 1180 gramų, mano kaklas patvirtina, kad sveria nelabai. Tiek kelyje, tiek bekelėje dėl savo svorio jis greitai pamirštamas.

Kalbant apie komfortą, atvirai pasakysiu, pirmosiomis valandomis man „nepatogu“. Bet aš ką tik nuvažiavau 40 000 km su Commander šalmu užsuktu ant galvos. Dėl to jis įgavo mano kaukolės formą. Bet kuriam šalmui po to galėjo „trūkti komforto“. Po kelių valandų važiavimo Twist 2.0 taip pat įgauna komfortą, o salono putplasčio kokybė – malonu matyti. Jie taip pat yra nuimami ir plaunami (didelis pliusas, palyginti su anksčiau išbandytu šalmu) ir yra sveikintinas, atsižvelgiant į jo naudojimą cross .

Plunksnos, kokybiškos putos, gera ventiliacija... airoh Twist 2.0 šalmas paprastai yra patogus. Galiausiai turi dvigubą D sagtį, kurią lengva naudoti, prie kurios priprantama labai greitai.

Dizainas, kuris yra ir agresyvus, ir dėkingas!

Tiesiog pažvelkite į Airoh šalmų puslapį, kad pamatytumėte, ar vaikinai žino apie dizainą. Man patinka dizainas (gana agresyvi šalmų forma, gerai suprojektuoti ir švarūs), kaip ir Airoh prekės ženklo dekoracijos. Visi cross šalmai prekės ženklo turi stilių. Man labai patiko anglies dekoras ant mano Airoh Commander šalmo. Aš paėmiau šį matinės juodos spalvos (juodas matinis gaminio lape), kuri man taip pat labai pasiteisino, be defektu, tobula apdaila.

Mažas priedas: smakro apsauga su dulkių filtru

Privalumas, kurį būtume įvertinę Lotynų Amerikos keliuose, yra smakro apsauga su dulkių filtru, labai praktiška šlaituose. Šis dulkių filtras taip pat yra nuimamas, kurį reikia išvalyti po to, tai yra geras taškas bekelėje. Kita vertus, neturi seilinuko (manau, kad būtų lengvesnis). Todėl žiemą jį reikia naudoti su kaklo šildytuvu, nes kyla pavojus greitai peršalti.

10/10 už Airoh Twist 2.0 cross šalmą visureigiuose

Kaip minėta aukščiau, kai naudojamas kelyje, šis šalmas nėra puikus. Bet ne iš vėžių, bekelėje, su tinkama kauke tinka... Ypač už rodomą kainą (šiek tiek daugiau nei 100,83 €)! Labai lengvas, puikiai vėdinamas, malonus nešioti. Jis turi gerą veidą. THE airoh Twist 2.0 cross šalmas tikrai yra šalmas, tinkantis bekelei... Su labai įdomiu kokybės ir kainos santykiu šioje kategorijoje.

Deja, mano naudojimui jis ne itin tinka: kasdieninis šalmas kelyje su retkarčiais ir bekelei. Tam geriau tiko Airoh Commander šalmas.

Žiūrėkite gaminio lapą

Kokybė / apdaila 4.3
Komfortas 4.1
Vėdinimas 5
Matymo laukas 4.3
Svoris4.5

Mano nuomonė: tikrai cross šalmas!

Airoh Twist 2.0 cross šalmas, be skydelio, be seilinukų, itin lengvas tikrai yra šalmas, tinkantis naudoti visureigiais. cross country entuziastas, įvertinsite jo žemą kainą ir paprastumą.
4.4

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Mathilde Tay

Nepriklausomas rašytojas 5 metus, aš esu „priklausomas“ baikeris 4 metus. Taip, aš esu ta, kurią kartais vadiname „smėlio maišeliu“, kuri filmuoja, kol jos vyras mėgaujasi motociklu važinėjantis keliais ir po Kalifornijos saule. Mėgstu keliauti keliais, taip pat esu senų dviračių gerbėjas. Didžiausia svajonė? Kad mano vyras pagaliau pamato galimą šoninės priekabos viliojimą arba sėdėjimą ant rankenos ant Triumph Speed ​​​​Twin mano tėčio amžiaus (1946 m.)

Be komentarų

Pridėkite savo