Sekite mus :

Fox Comp X 2024 cross batai, išbandyti ir patvirtinti Maxo, Motoblouz kliento


fox Comp X 2024“ cross batų testas

Nesvarbu, ar važinėjate YZ125, 300 EXC, Tenere 700 ar dideliu BM Adventure, tikriausiai esate bekelės ar purvo kelių gerbėjas. O kas sako bekelėje, sako motokroso batai. Jie yra esminė bet kokio rimto piloto įrangos dalis. Šiandien mes išsamiai žiūrime į versiją fox Comp X 2024 cross batai. Įranga, kurią turėjau galimybę išbandyti per pastaruosius 6 mėnesius ir kuri manęs nenuvylė!

Žvilgsnis į Fox 2024“ asortimentą

2024 m fox prekės ženklas visiškai peržiūrėjo savo batų asortimentą, meniu pateikiami trys pagrindiniai modeliai. Aukščiausios klasės „Instinct“, tarpinis variantas „Motion“ ir „Comp“ modelis, kuris mus domina šiandien. Jei Fox pozicionuoja jį pradiniame lygyje, jo charakteristikos, mano nuomone, yra panašesnės į vidutinės klasės. Iš tiesų, viena iš Fox motokroso batų pasiūlos stipriųjų pusių yra tam tikras skirtingų modelių dizaino nuoseklumas. Nuo „Instinct“ iki „Comp“ batai turi unikalią formą ir panašias savybes. Galimybė pilotams pasinaudoti tam tikromis „aukštos klasės“ funkcijomis už prieinamesnę kainą.

fox Comp X 2024“ cross batų išbandymas

Premier žvilgsnis: Fox Comp X 2024“ cross batai

Estetiškai žiūrint, motokroso batus arba mėgsti, arba nemėgsti. Paprastai juos dėvintys sutinka, kad jos atrodo nuostabiai. Ir fox batai visada turi mažą efektą... Faktas, kad sumokėjai kelis šimtus eurų? Neprilygstamos apsaugos jausmas? Šios viską ryjančios aistros, kuri yra bekelė, praktikuojančių objektyvumo stoka? Sunku suprasti, kodėl šie pėdų šarvai turi tokį poveikį...

eik bekele, sudaužyk savo motociklą! fox šukos X 2024 cross batų bandymo metu

Estetiškai man tai labai patinka fox Comp X 2024 cross batai. Išsirinkau modelį pilnai juoda, gana blaivus ir diskretiškas, kur pilka spalva išsiskiria tik prekės ženklo piktograma, ant kulno ir viršutinės batų priekio dalies. Prekės ženklo ikona, be abejo, yra ši lapės galva, kuri kilusi iš prekės ženklo įkūrėjų: brolių Geoffo ir Bobo Fox vardo. Tikriausiai atėjote ne į istorijos pamoką, todėl grįžkime prie savo batų. 

Jie yra dviejų kitų spalvų, kurios, nepaisant spalvos prisilietimo, išlieka blaivios ir diskretiškos. Nekyla klausimas, ar juos visiškai padengti ryškiai fluorescenciniais geltonais ar oranžiniais dažais. Efektyvus stilius be šurmulio, kurio aš laikausi. Yra dviejų atspalvių juodos ir chaki spalvos modelis bei dar viena trispalvė, kurioje daugiausia derinama juoda ir pilka, o sagtyse ir pade yra tamsiai rudos spalvos. 

Įvairių medžiagų surinkimas sustiprina bagažinės estetiką ir išsiskiria kokybe. Jaučiame, kad anatomija buvo išardyta ir apgalvota, kad viskas susidėtų darniai. Todėl nepriekaištingas dizainas. 

Prie kojų

Kai premier kartą jį užsidėjau, tai buvo apreiškimas. Niekada neturėjau galimybės apsiauti tikrų motokroso batų. Viskam, manau, yra pirmas kartas. Visada avėjau orientuotus batus Nuotykis, kurie skirti būti ne tokie radikalūs, labiau „visiems tikslams“ ir teoriškai patogesni. Suprantu, kad tarp teorijos ir praktikos dažnai kažkas užstringa. Šiuo atveju mano kojų pirštai.

Kartą šiuose fox Comp X 2024 cross batai, tikrai pajutau, kad pelėsyje, ypač aukštyje, yra vietos net ir labiausiai kreiviems kojų pirštams pasaulyje. Galėjau tau parodyti nuotrauką, bet nesu sadistas. Visa tai reiškia, kad nuo pat pradžių ten jaučiamės labai gerai ir kad šis komforto jausmas išlieka ilgas raukšlėtas.

Po gero mėnesio dėklas puikiai prigludęs prie jūsų pėdsakų ir drįsčiau teigti, kad jaučiasi kaip šlepetės. Atkreipkite dėmesį, kad nors „naršelio dėžė“ yra gana aukšta, ji buvo sumažinta, palyginti su ankstesniais modeliais, kad būtų galima sklandžiai ir tiksliai perjungti pavaras. 

Mikropluošto konstrukcija suteikia lankstumo iš karto išėmus iš dėžės, leidžianti tiksliai prisitaikyti prie įvairių formų pėdų. Paminkštinimas aplink kulkšnį ir plati anga ties blauzda užtikrina gerą atramą ir optimalų komfortą. Be viso to, šie batai yra pusės dydžių, kad būtų tikslesni, įskaitant 9,5, 10,5 ir 11,5 dydžius. Pelenė geriau saugokis. 

Kuo skiriasi nuotykių batai?

Grįžtant prie batų Nuotykis, tiesa, jie siūlo tam tikrą lankstumą išeinant iš kabinos. Tai praktiška ilgoms kelionėms ar kelionėms, kai derinate vairavimą ir ekskursijas. Tačiau kalbant apie patogumą ant motociklo, turiu omenyje „statinį“ komfortą ant pirštų spaustukų, „Comp X“ yra nepralenkiamas. Kalbant apie žygius pėsčiomis, prireiks kelių mėnesių, kad batai taptų tikrai lankstūs ties kulkšnies ir pirštais. Atkreipkite dėmesį, kad požiūris, iš pradžių nebūtinai natūralus, laikui bėgant mažėja. 

Kompozicija

Norėdami pagaminti batus, jums reikia ne tik odos ir plaktuko. Jokio siurprizo! Fox mums siūlo kokybiškų medžiagų rinkinį, skirtą apsaugoti raitelis, komfortas ir vairavimo charakteristikos. Taigi apie šiuos fox Comp X 2024 cross batai, mes randame : 

  • mikropluoštas kaip pagrindinė medžiaga
  • kietas plastikas pagrindinėms vietoms sustiprinti
  • blauzdų, kojų pirštų, kulno ir blauzdos TPU apsauga užtikrina optimalų padengimą
  • pOSITAC guma ant vidinės batų pusės užtikrina stabilumą ir atramą nuo motociklo važiuoklės
  • dygsniuotos medžiagos plokštės mažiau svarbiose vietose, kad būtų daugiau lankstumo išlaikant tam tikrą tvirtumą 
  • ta pati POSITAC guma ant pado, užtikrinanti patvarumą ir maksimalų sukibimą su pirštų spaustukais ir keliu
  • nauja užsegimo sistema su keturiomis mikrometrinėmis sagtimis, kad būtų galima tiksliai ir greitai reguliuoti (palyginti su 3 2023 m. modelyje)
  • kompozitinės medžiagos padas, užtikrinantis pėdos stabilumą ir atramą 
  • sintetinio mikropluošto viršus užtikrina puikų komfortą ir nepriekaištingą prigludimą.
  • zomšinio audinio juostelė per visą aukštį viduje, kad būtų išlaikyta teisinga kulno padėtis batuose
  • vidinis tinklinis pamušalas patogumui ir kvėpavimui

Tvarumas 

Būkime atviri, tai nėra „ilgalaikis išbandymas“. Šeši mėnesiai motociklo bagažinės gyvenime nėra daug. Bet kol kas viskas gerai… Šiuo metu nei vienas siūlas neišsikiša, nei viena panelė neatsiskleidė. Nėra ką pranešti: batai atlieka savo darbą ir kiekviena diena yra patogesnė nei praėjusi. Bet kuriuo atveju čia galime pabrėžti tam tikrą prekės ženklo troškimą siekti tvarumo, nes šie Comp

Atminkite, kad norint pailginti motokroso batų tarnavimo laiką, rekomenduojama juos nuvalyti po kiekvieno naudojimo, laikyti sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, reguliariai tikrinti medžiagų ir medžiagų būklę. susidėvėję ar sugadinti... Ir pasirūpinkite jais, kol nevėlu! Taip pat atminkite, kad motokroso batų naudojimo trukmė labai priklauso nuo motociklininko. Tinkamai prižiūrint, geri batai paprastai gali patikimai apsaugoti ir veikti kelerius metus.

Kas yra X versija? 

Turbūt pastebėjote, kad yra klasikinė Comp versija, o čia išbandyta X versija – 10 eurų brangesnė. X modelis siūlo visas „Comp“ batų savybes ir sustiprintą pado sukibimą. Išorinis raštas sukurtas taip, kad geriau sukibtų su įvairių tipų reljefu, su kuriuo galima susidurti ten. Šis raštas yra atviras, o briaunos leidžia skysčiams tekėti į išorę. Todėl jie užtikrina geresnį sukibimą, pavyzdžiui, purve. Klasikinis modelis turėtų būti palankesnis už griežtą motokroso praktiką. 

atkreipkite dėmesį į Fox Comp X 2024“ cross batų sukibimą

Be to, žodžiai „OFFROAD“ yra diskretiškai rodomi ant išorinio bagažinės piršto, kitaip nei „COMP“ ant klasikinės versijos. Pagal skalę tarp dviejų variantų nėra skirtumo. 

Galutinis žodis

Sakyčiau, kad šie fox Comp X 2024 cross batai yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems ir pažengusiems motociklininkams. Nors Comp neturi vyrių sistemos, kaip jo kolegos, jie puikiai palaiko kulkšnį, ypač šoną, o tai retai pasitaiko pradinio lygio bagažinėje. Tai puikus balansas tarp apsaugos, komforto ir „prieinamos“ kainos. Šiandien kaina 290 eurų, tai ne nieko, o komp Man tai yra nuoroda, kuria galiu pasikliauti kiekvieną kartą išeidamas.

Tai viskas, nedvejodami susisiekite su Motoblouz klientų aptarnavimo tarnyba, jei turite konkrečių poreikių, arba užduokite mums savo klausimus tiesiai komentaruose. Mes mielai į juos atsakysime. Būkite saugūs šlaituose!

Žiūrėkite gaminio lapą

bandžiau Fox cross batus Portugalijos keliuose

Max nuo vieno mėnesio Vienas važiavimas. 

Komfortas4.5
Apsauga4
Estetinis 4.3
Naudojimo paprastumas 4.5
Kainos ir kokybės santykis 4.8

Mano apžvalga: tvirtas pasirinkimas pradedantiesiems ir pažengusiems motociklininkams

Tai puikus balansas tarp apsaugos, komforto ir kainos ir kokybės santykio. Fox Comp X 2024“ cross batai turi visas esmines savybes, kurių ieškote iš motokroso batų poros.
4.4

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Vienas mėnuo vienas važiavimas

Maksas yra aistringas motociklų entuziastas. Aš, Mathilde, esu aistringas kelionėms (ir maistui). Kaip duetas (arba trijulė su „Super 10“) nusprendėme pradėti gyvai ir važiuoti po Kalifornijos saule. Šalies, kultūros... ir Amerikos kulinarijos stebuklų atradimo istorija. Taigi čia mes kaip duetas apibendrina mūsų beprotiškus... o tiksliau mūsų žemiškus, saulėtus ir nuostabius nuotykius. Taip pat sekite mus Insta.

Be komentarų

Pridėkite savo