Sekite mus :

DXR Combat pusbačiai, išbandyti ir patvirtinti Alyson


Ieškote kitų motociklo batų ir norite kažko gražaus, patogaus ir lengvai apsiauti neišleisdami viso mėnesio pirkinių biudžeto? Taigi nejudėk, radau grynuolį: COMBAT pusbačiai DXR.

Labai svarbu kruopščiai pasirinkti batus. Jei jie yra per maži, per dideli, nepatogūs arba suplanavote naudoti su jais, kurie pasirodys sudėtingi, jums bus blogai ir tai nėra tikslas. Batai turi ne tik pasiūlyti optimalią apsaugą nuo išorinių elementų ir nelaimingų atsitikimų, bet ir būti patogūs važiuojant ilgas valandas ir, galbūt, einant, jei pavyzdžiu klaidžiojate kelionės etapu.

Naudodamasis Honda France spaudos bandymais su naujais CB650R ir CBR650R (siekdamas išbandyti naują „e-clutch“ technologiją), užsidėjau naujus DXR COMBAT pusbačius. Diena po Marselio saule ir jo pakraščiu, kur mes nuoširdžiai mėgavomės posūkiais ir kraštovaizdžiu. Būtent tokioje kerinčioje aplinkoje išvažiavau į kelią su motociklo batais, ką tik gautais lauko bandymams. Taigi leisiu jums atrasti mano jausmus tolimesnėse eilutėse… Gero skaitymo!

Dizainas ir funkcijos

Visų pirma, mane privertė jį įsimylėti jo mažas leopardo rašto interjeras. Gan originalus, keičiasi! Tada rokenrolo šonas su dviem užtrauktukais abiejose pusėse. Įvertinau tai, kad juos galėjau rasti gatavų drabužių parduotuvėje, nė sekundei nepagalvodama, kad tai batai, skirti ir patvirtinti važinėjimui motociklu.

Jie būna 2 spalvų: juodos arba rudos. Man labiau patiko juoda spalva, nes reguliariai keičiu aprangą ir ji tinka prie visko. Tačiau leopardo violetinė spalva iš rudų beveik privertė mane persigalvoti. 😉

Siūlau jums apžvalgą čia:

Galimi nuo 35 iki 41, jie pakyla virš kulkšnies, todėl viduje galite paslėpti džinsus ar motociklo antblauzdžius. Iškirptas efektinis padas padidina bato aukštį, žinant, kad kulnas jau yra 5 cm. Tai nėra nereikšminga, kai žinome, kad kai kurie iš jūsų siekia priaugti kelis centimetrus, kad būtų patogiau stovėdami ant motociklo.

Baigdamas praktine puse, tai patvirtinu batai puikiai tinka. Esu 39 dydis ir ėmiau 39. Nesu aptemptas, net labai patogus. Ir netgi galiu pridėti porą gelinių vidpadžių, kad padidinčiau komfortą. Tiems, kurių pėdos plačios, nesijaudinkite!

Komfortas

DXR Combat pusbačiai yra pagaminti iš 100 % karvės odos, kuri pasižymi dideliu tvirtumu ir išlieka lankstūs. Nieko nėra nemaloniau už avėti batus, kurie skauda kulnus, pėdų galiukus ar kuriuose jaučiatės įstrigę! Motoblouz jie yra stiprūs, apie viską pagalvojo!

Blauzdos gale pridėta „lanksčios“ zona, kad būtų daugiau lankstumo, kai pėdos yra ant motociklo pirštų spaustukų. Puikiai tinka mūsų blauzdų nekirpimui!

Priekyje taip pat yra dvigubas užtrauktukas, leidžiantis apsiauti batus per rekordiškai trumpą laiką, net jei turite vietos užimančius džinsus ar šiek tiek plačias blauzdas.

Galiausiai, po įtemptos jojimo dienos (kadangi spaudos testai yra ne bukolinis pasivažinėjimas, o greičiau kelionė, kuri kiekvieną kartą priverčia prakaituoti, nes tempas sekti pamišusius žmones ant vairo yra toks intensyvus), man visiškai neskaudėjo kojos. Netgi DXR COMBAT pusbačius naudojau važiuodamas traukiniu ir ten, ir atgal, ir tai man visiškai netrukdė... 100% patvirtinta šiuo klausimu!

Saugumas ir apsauga

Na, mes patvirtinome išvaizdą ir patogumą, bet ką tai reiškia apie saugumą?

Siekiant užtikrinti gerą apsaugos lygį, jie yra sertifikuoti pagal CE EN 13634 standartą ir gavo 2222 lygio IPA. Na, tiesą sakant, nelabai ką suprantu, bet norint gauti sertifikatus, reikia ilgų ir sudėtingų testų... taigi geras ženklas :). Jie taip pat turi kaip reikšmingą elementą dvigubą sutvirtinimą malleoli lygyje.

Hidroizoliacija ir atsparumas

Man pasisekė visą dieną išbūti sausai po skaisčiančia saule. Kita vertus, mano maža problema būtų šiuo klausimu: jie, deja, nėra atsparūs vandeniui!

Taip pat nepagamintas iš Gore-tex ar kitos šiltos medžiagos, patariu šio modelio nedėvėti lietingomis dienomis ar blogomis oro sąlygomis!

Kalbant apie pasipriešinimą, aš neturiu pakankamai perspektyvos, kad galėčiau pasakyti, kaip jie laikosi laikui bėgant. Kita vertus, prie šio taško grįšiu po kelių savaičių, pažadu. Galiu tik tai pasakyti pasirinkta medžiaga paprastai suteikia labai gerą kokybę ir po 300 kilometrų važiavimo, aš neturiu jokių dėvėjimo pėdsakų ant selektorių.

Dar vienas mėgstamiausias

Tai nebėra paslaptis: mane sužavėjo DXR , prekės ženklas, kurį kuria Motoblouz . Aš jau turiu keletą mėgstamiausių, pavyzdžiui, po diržu aGILITY antblauzdžiai arba aGATE kulkšnies batai

Tačiau ten jie pranoko bet kokį produktą. įdėjau numeris vienas visuose taškuose. Mano „nepatinka“ pusėje lieka tik atsparumas vandeniui kelionės ir lietaus atveju. Nesvarbu, ar norite laisvalaikio pasivažinėti mieste, ar į drąsesnę kelionę į kalnus, šie batai mums, dviratininkams, yra didžiulis turtas! Jau nekalbant apie tai, kad juos į krepšelį galite įdėti už maždaug šimtą eurų…

Taigi, užkariavo? Beveik ? Viskas, ką jums reikia padaryti, tai šiek tiek pažiūrėti šį vaizdo įrašą ir aš tikiu, kad pasiduosite :)

Stilius5
Komfortas 4.6
Apsauga4.1
Naudojimo paprastumas5

Mano nuomonė :

Šie moteriški pusbačiai yra puikus kompromisas tarp stiliaus, saugumo ir patogumo. Jei jums patinka turėti galimybę naudoti savo batus net ir ne motociklo kontekste, patikėkite manimi: jie bus naujas jūsų drabužių spintos perlas!
4.7

Pasidalinkite šiuo straipsniu

Alyson Aigrain

Aš esu Lily, galbūt jūs mane žinote kaip „Kulnai ir vairas“. Esu aistringas mechaniniam pasauliui, mėgstu rašyti ir pateikti stulpelius šia tema. Vairuotojas ir žurnalistas, dirbu įvairiose žiniasklaidos priemonėse, tokiose kaip „Moto Heroes“ ir „Lestream“ kanalas. Taip pat esu „Ride Trippers“ kūrėjas ir knygos apie moteriškus motociklus „Talons & Guidon“ autorius.

Be komentarų

Pridėkite savo