Pristatymas Nemokamas pristatymas nuo 69,58 €
Grįžti Grąžinti 2 metus nemokamai
DUK Pagalba ir susisiekite
Meniu
Mano motociklas Motociklas
Mano paskyra Ryšys
Meniu

Mūsų Kategorijos

Atranka iš PADDOCK

Naujausios mūsų rekomendacijos

Ženklai ikoniškas

BANDYMAI PRODUKTAI

Kiti kategorijas

THE naujausias žinios

Motoblouz motociklo šalmo pasirinkimas

Ar jums reikia naujo motociklo ar motorolerio šalmo? Ar ieškote šalmo, kuris užtikrintų jūsų saugumą kelyje ir būtų pritaikytas jūsų juodai išvaizdai? Kaip pirmoji internetinė motociklų parduotuvė, Motoblouz siūlo platų motociklų šalmų asortimentą iš pagrindinių prekės ženklų ( AGV , Dexter , HJC , Roof, Scorpion , egzo , Shark , Shoei , Daineseir pan.) geriausia vieša kaina. Viso veido šalmas, modulinis šalmas, reaktyvinis šalmas arba cross šalmas, šalmas vyrams, moterims ar vaikams yra įvairių formų, spalvų ir medžiagų.


Kaip išsirinkti tinkamą motociklininko šalmą?

Kiekvienam motociklininkui reikalingas patvirtintas šalmas. Nepriklausomai nuo jūsų motociklo stiliaus, trasoje ar kelyje, laisvalaikiu ar rodsteryje, jūsų saugumas yra svarbus, o šalmas yra pagrindinis jūsų apsauginės aprangos priedas. Raskite jums tinkantį moterišką ar vyrišką motociklininko šalmą už geriausią viešą kainą tarp mūsų vyriškų, moterų ar vaikų šalmų.


Kada reikėtų pirkti naują motociklininko šalmą?

Motociklininko šalmas turi galiojimo laiką. Ši data nurodyta šalmo viduje. Pasibaigus šiam laikotarpiui, motociklininko šalmas nebegali užtikrinti jūsų saugumo. Be to, dėl menkiausio smūgio į šalmą reikia nedelsiant pakeisti, net jei pažeidimas nematomas plika akimi. Nukritus motociklo šalmui, viduje gali atsirasti nematomas įtrūkimas. Tokiu atveju, įvykus nelaimingam atsitikimui, jūsų šalmas jūsų nebesaugos efektyviai.


Koks jūsų motociklininko šalmo dydis?

Norėdami sužinoti savo motociklininko šalmo dydį, naudokite matavimo juostą ir uždėkite ją aplink galvą 2,5 cm virš antakių. Žr. mūsų dydžių vadovą, kuris galioja visiems modeliams.
Jei esate tarp dviejų šalmo dydžių, pasirinkite mažesnį dydį. Laikui bėgant, šalmo vidaus putos nusistovės ir jausitės mažiau sandarūs.


Kokios markės motociklo šalmą rinktis?

Motoblouz bendradarbiauja su didžiausiais motociklų šalmų prekiniais ženklais, kad pasiūlytų jums geriausią saugumą ir kokybę už žemą kainą. Kelis kartus per metus pasinaudokite reklaminėmis šalmų prekėmis, tokiomis kaip AGV , Dexter , HJC , Roof , Scorpion , Exo , Shark ir Shoei .


Šalmo medžiagos prieinamos Motoblouz

Motociklininko šalmas yra sudarytas iš sustiprinto apvalkalo jūsų apsaugai. Mūsų motociklininkų šalmų asortimentas yra sudarytas iš trijų pagrindinių medžiagų: polikarbonato plastiko, mažesnės kainos, bet sunkesnio pluošto ir trijų kompozitinių pluoštų (stiklo pluošto, kevlaro, anglies, dervos ir kt.) prie korpuso lengvo, bet brangesnio anglies pluošto. lengviausias svoris, bet brangiausia kaina


Tikslūs atrankos kriterijai kiekvienam baikerio tipui

Apsilankę mūsų internetinėje parduotuvėje atrasite platų motociklų šalmų pasirinkimą. Norėdami patikslinti paiešką, pateikėme jums įrankį, kuris filtruoja šalmus pagal jūsų kriterijus: nauji produktai, geri pasiūlymai ir išskirtinės akcijos iš karto pasiekiamos šalmo modelio šalmo prekės ženklai lytis (moteris, vyras ar vaikas), dydis, svoris ir kaina , medžiagų patvirtinimas Patikslinkite paiešką, kad pasirinktumėte geriausiai jūsų poreikius ir skonį atitinkantį šalmą.


Atraskite mūsų motociklininkų šalmų kolekciją internete

Mūsų motociklų šalmų asortimentas turi platų pasirinkimą kiekvienoje kategorijoje: reaktyvinis šalmas, visą veidą dengiantis šalmas, modulinis šalmas arba cross šalmas. Jei nežinote, kurį šalmą pasirinkti, čia pateikiamos kiekvieno mūsų svetainėje siūlomo motociklo šalmo tipo charakteristikos.


Reaktyvinis šalmas

Aukščiausias miesto motociklo šalmas taip pat vadinamas reaktyviniu šalmu. Reaktyvinis šalmas yra elegantiško atviro stiliaus. Jo kaina yra mažesnė nei kitų mažesnio svorio šalmų. Reaktyvinį šalmą malonu dėvėti vasarą, tačiau jis mažiau apsaugo kritimo atveju. Rekomenduojame naudoti reaktyvinį motociklininko šalmą važiuojant nedideliu greičiu trumpomis kelionėmis.


Pilnas šalmas

Šalmas yra pagrindinė jūsų apsauga ant motociklo. Visą veidą dengiantis šalmas atitinka modelį, kuris užtikrina didžiausią motociklininko saugumą kelyje. Visą veidą dengiantis šalmas dengia visą dviratininko veidą. Jis turi daug privalumų, tokių kaip:

    • maksimali apsauga motociklininkui
    • aukšta aerodinamika
    • apsauga nuo šalčio

    Net jei jame yra ventiliacijos sistema, visą veidą dengiantį motociklininko šalmą karštu oru sunku dėvėti. Visą veidą dengiantis šalmas yra pilnas gaminys, kuriuo siekiama padidinti motociklininko saugumą.


    Modulinis šalmas

    Tarp transformuojamų šalmų yra modulinis motociklo šalmas. Šio tipo motociklo šalmas yra idealus, kai ieškote kompromiso tarp reaktyvinio šalmo ir viso veido šalmo. Ant modulinio šalmo smakro apsauga gali būti pakelta. Modulinis šalmas idealiai tinka motociklininkams, ieškantiems universalaus gaminio. Rekomenduojame rinktis modulinį motociklininko šalmą su dvigubu patvirtinimu (P/J), kad gautumėte sustiprintą apsaugą, palyginti su reaktyviniu šalmu.


    Cross šalmas

    Jei esate bekelės motociklų mėgėjas, jums reikės cross arba enduro šalmo. cross šalmų išvaizda yra tvirta, smakro apsauga yra kompaktiška, o skydelis pažangus. cross šalmas turi dėvėti apsaugą, jei jis neturi apsauginio ekrano. cross modelis yra motociklininko šalmas su sportiniu pašaukimu, kuris taip pat yra mieste, net jei tai nėra jo pageidaujama vietovė.


    Motociklininko šalmo priedai

    Dviratininko apsauga taip pat apima visus priedus aplink šalmą. Ar norite prie motociklo šalmo pridėti ekranų, skydelį ar užraktą? Ieškote atsarginių dalių savo senoviniam šalmui? Ar jums reikia apsauginių akinių ar kaukių važiuojant motociklu? Mūsų būtiniausių priedų asortimentas atitinka visus jūsų poreikius.


    Kodėl verta pirkti motociklininko šalmą Motoblouz ?

    Motoblouz leidžia jums rasti savo svajonių motociklininko šalmą. Perskaitėte atsiliepimus internete ir norite patvaraus motociklo šalmo iš gerai žinomo prekės ženklo, pvz. HJC , Exo ar Shark . Norite turėti visapusišką dviratininko išvaizdą su pirštinėmis, batais, odine striuke ir matiniu juodu motociklininko šalmu, kad atitiktų likusią jūsų aprangą.


    Mūsų svetainėje visas motociklų šalmų asortimentas, esantis sandėlyje, leidžia greitai pasirinkti iš visų spalvų, visų modelių ir visų turimų markių. Sekite akcijas ir pasinaudokite geriausiomis motociklininkų šalmų kainomis. O jei jums reikia patarimo, skambinkite mūsų klientų aptarnavimo tarnybai ir sužinokite daugiau apie užsakymo pristatymą ir grąžinimą.